Skip to content
2015

Reuvensnacht 2015

Let’s Rock!

In 2015 kreeg de Reuvensnacht zijn eerste echt grote make over! Voor de derde keer op rij werd de Reuvensnacht georganiseerd door Tijdlab, Arcadis, TGV en studievereniging DAS. Dit jaar vond het feest plaats op 27 november in Zwolle.

Met een verfrissend nieuw uiterlijk kwam de Reuvensnacht naar voren met Let’s Rock! het begin van een nieuwe stijl! Dit jaar vind het feest zich plaats in The Livingroom in Zwolle. 2015 was qua kaartverkoop misschien wel het meest succesvolle jaar, voor het congres, op het congres en aan de deur werden ze massaal verkocht.. zo veel, dat we mensen moesten weigeren aan de deur.. wie had dat ooit kunnen bedenken?

In 2015 zagen we de terugkeer van The Interns, The Daddies With Attitude en Andor Boddeke in het loungegedeelte. Met deze twee super getalenteerde bands vloog het dak van The Living Room er bijna van af! Archeologen waren dit jaar dan ook tot diep in de nacht overal in Zwolle te vinden! De 2e dag van de Reuvensdagen kwam iedereen dan ook opvallend laat binnenlopen! 

Wat ons betreft mag het mensen moeten weigeren nooit meer voorkomen, vandaar dat we er alles op alles op hebben gezet om in 2016 een locatie te vinden waar iedereen in past!

2015