Skip to content

Bands van de Reuvensnacht

Jaarlijks zorgt de Reuvensnacht voor de benodigde portie rockmuziek om de avond de juist proportie sfeer en entertainment te geven. Lokale bands en bands bestaande uit Archeologen spelen met verassende optredens het dak er af! Ben je benieuwd wie er allemaal bij ons geweest zijn? Bekijk hier de Bands van de Reuvensnacht!

Bands


In september 2013 zijn een aantal muzikale vrienden een band begonnen die ze de Band Uit Lent noemden. Deze muzikanten hebben een aantal jaren gerepeteerd met elkaar om zo hun muzikaliteit verder te ontwikkelen en ook een repertoire die bij een band hoort. Inmiddels heet deze band Six Pixels en hebben we een aantal optredens achter de rug en zetten we koers richting meer podia en meer spelen!


Wil je meer weten over The Interns of wil je ze zelf boeken voor een optreden?
Bekijk dan snel de website:


https://www.facebook.com/Six-Pixels-683627331706456/

Bands
Bands

Al twee edities mochten ze het podium van de Reuvensnacht betreden, twee keer waren ze ongekend goed, The Interns!

Deze Rockband bestaat uit vier vrienden die sinds 2012 samen spelen. Tegenwoordig reizen The Interns door heel Nederland en doen ze ook ervaring op buiten de grenzen.

Wil je meer weten over The Interns of wil je ze zelf boeken voor een optreden?
Bekijk dan snel de website:

www.theinterns.nl 

Bands

Bijna de vaste huisband en al jarenlang favoriet, de Daddies With Attitude! 

Daddies with Attitude bestaat uit 6 leden met ieder tientallen jaren ervaring in de muziek. De playlist bestaat uit covers uit het rock, punkrock, bluesrock en glamrock genre. Niet te complex, maar met een lekkere swing en vleugje dramatiek.

Wil je meer weten over de Daddies of wil je ze zelf boeken voor een optreden? 
Bekijk dan snel de Facebookpagina:

www.facebook.com/DWArocks

Bands

Deze Sexy Stoner Rock’nroll band maakte haar debuut op de Reuvensdagen in 2016. Na een legendarisch optreden, vlogen de ep’s over de toonbank! 

De band werd ooit opgericht door gitarist/zanger Pim van Ham en drumster Suzanne “Susie Q’ Muller in 2013. De band ramt een lekker potje rock ‘n’ roll, dat nog het meest doet denken aan Eagles Of Death Metal. Sexy dus.

Wil je meer weten over RhinoRino of wil je ze zelf boeken voor een optreden? 
Bekijk dan snel de website:

www.rhinorino.com

Bands

IVY8 was er bijna vanaf het begin bij.
Op de tweede editie in 2014 verzorgde ze een top-optreden in Den Haag.

Midden in de brakke winter van 2004-2005 zag de band het levenslicht. Sinds het voorjaar van 2012 speelt de band in de huidige formatie van 5 heren. De muziek van Ivy8 valt onder het genre ‘classic rock’, waarbij een balans gezocht wordt tussen eigen materiaal en vooral een uiteenlopende mix van covers van de inspiratievolle jaren 60-70 tot aan nu.

Wil je meer weten over IVY8 of wil je ze zelf boeken voor een optreden? 
Bekijk dan snel de Facebookpagina:

www.facebook.com/ivy8band

Bands

Met zijn prachtige klassiek georiënteerde muziek bemande Andor Boddeke al meerdere keren het ‘lounge’gedeelte van de Reuvensnacht.

Andor Boddeke studeerde piano aan het Rotterdams Conservatorium bij Mila Baslawskaya. Hij componeert, arrangeert en beweegt zich moeiteloos door de hele muziekgeschiedenis heen. Ook als componist laat hij zich inspireren door zowel jazz als klassieke muziek.

Wil je meer weten over Andor of wil je hem zelf boeken voor een optreden?
Bekijk dan snel de website:

www.andorboddeke.nl